Hinauspalvelut monipuolisesti Tampereella ja Pirkanmaalla

Hinaus Raimo Moisio palvelee 24 h

Palveluihimme kuuluvat muun muassa ojasta ylösvedot, erikoisvinssaukset, apukäynnistykset ja polttoainetankkien tyhjennykset. 

 

Hinauspalvelut Tampere ja Pirkanmaa

Hinausautot Raimo Moisio palvelee teitä 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Hinauspalvelu hoitaa myös raskaan kaluston hinaus 24/7. Soita koska vaan!

Luotettavaa hinauspalvelua

Hinausautot Raimo Moisio on toiminut Pirkanmaalla jo vuodesta 1970. Palveluajat, luotettavuus, hyvä asiakaspalvelu ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat yrityksemme kulmakivi.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Hinausautomme Tampereella ja Pirkanmaalla ovat aina apunanne. Henkilökuntamme rautainen ammattitaito näkyy hinauspalveluidemme laadussa, nopeudessa ja sujuvuudessa.​ Oli kyseessä sitten mopo tai rekka, voit aina luottaa hinauspalvelumme ammattitaitoon.

Kierrätä autosi - Soita maksutta 0400 201450

Kuulumme Kuusakoski Oy:n kelpokerääjiin. Voit kierrättää käytöstä poistuvan autosi maksutta Hinausautot Raimo Moision kautta. Alta löydät lisätietoja autojen kierrättämisestä.

Ilmainen romuauton nouto!

Romuauton tai käytöstä poistuvan auton kierrätys ja haku on maksuton palvelu. Hinauspalvelumme tekee Pirkanmaalla yhteistyötä Kuusakoski Oy:n kanssa, joka on Pohjoismaiden johtava, ympäristöstä huolehtiva kierrätyspalvelujen tuottaja. Yrityksemme on yksi Kuusakosken kelpokerääjistä Tampereella. Klikkaa Netitse-palveluun.